ÇORUM / OSMANCIK - Osmancık İlkokulu

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin, fen bilimleri alanına karşı ilgilerinin ve ön bilgilerinin artması için Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Cihan ÖZTURAN tarafından  laboratuvarımızda etkinlikler düzenlendi.

Öğretmenimize teşekkür eder, minik öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okul Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu Kız Futbol Takımımız il birinciliği sonrası, 24/03/2024 - 27/03/2024 tarihlerinde Sinop ilinde düzenlenen  Bölge Turnuvası'nda da birinci olmuş ve Türkiye Turnuvaları' na katılmaya hak kazanmıştır.

Başarıları, emekleri ve özverili çalışmaları için Beden Eğitimi Öğretmeniz Baturhan BEKİROĞLU' na ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Türk Milleti yok edilemez. 15 Temmuz  Şehitleri ile  ilgili  okulumuzun çıkardığı  gazete  okuyucusu ile  buluştu.Emeği geçenlere  teşekkür ederiz.

Kas

Değerli Ressam Yılmaz HELVACI, okulumuz 3/A sınıfı  öğrencilerimizle bir araya gelerek sulu boya ve akrilik boya ile tuval üzerine resim çalışmaları yaptı. Kendilerine, Sınıf Öğretmenimiz Gülçin USLU' ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencilerimiz kızıl çam ve fıstık çamı dikerek, hem geleceğine hem doğaya sahip çıkıyor. Etkinliğimize verdiği destek için Sınıf Öğretmenimiz Cevat KAYA' ya, öğrenci velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 2/B ve 3/A sınıfı öğrencileri Çorum Minia'yı ziyaret etti. Düzenlediğimiz gezi için otobüs tahsis eden  Osmancık Belediyesi'ne ve gezi planlaması yapan Sınıf Öğretmenlerimiz Abdullah BAŞAL ve Gülçin USLU' ya teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 2/B ve 3/A sınıfı öğrencileri Çorum Müzesi' ni ziyaret etti. Düzenlediğimiz gezi için otobüs tahsis eden  Osmancık Belediyesi'ne ve gezi planlaması yapan Sınıf Öğretmenlerimiz Abdullah BAŞAL ve Gülçin USLU' ya teşekkür ederiz.

Ekm

İngilizce dersi etkinliklerimiz.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ İLE İLGİLİ OSMANCIK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ