ÇORUM / OSMANCIK - Osmancık İlkokulu

Osmancık İlkokulu

KOYUNBABA MAH. VATAN CAD. NO 74A İÇ KAPI NO A OSMANCIK / ÇORUM
Vizyon
Topluma yararlı, Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
Başlama: 08:30 Bitiş:14:40
Merkezden Yürüyerek
Merkez
Okulumuz il merkezine 60 km, ilçe merkezindedir.